top of page

Čovek iz Kalifornije potrošio je neverovatnih milion dolara kupujući dodatno oružje i živote u igrici "Game of War". 

Ali, to ne bi bio problem da zaista ima toliko novca pa da može da milion potroši na igricu, problem je što je on to činio sa ukradenim novcem. Kako piše Mashable, Kevin Li Ko, tereti se za krađu 4,8 miliona dolara od kompanije za koju radi.

 

On je na sudu priznao da je potrošio milion dolara za kupovinu dodatnog oružja, kupovinu života i otključavanje novih nivoa u aplikaciji "Game of War".

 

Iako je ovo besplatna igrica, neke dodatne stvari se ipak plaćaju. U proseku, igrači potroše oko 550 dolara godišnje na te dodatke. Jedan igrač je prošle godine zažalio nakon što je na igricu potrošio 9.000 dolara.

Počev od 15. decembra u 19 časova po našem vremenu, sve do 20. decembra (u isto vreme) možete besplatno preuzeti i igrati Infinite Warfare na svojoj Playstation 4 konzoli. 
Globalni fenomen "Maša i Medved" dolazi i u naše bioskope od 29. decembra!
"
Maša i Medved je" treći najgledaniji film  2015. u ovoj zemlji.
Franšiza “Planeta majmuna” ne prestaje da nas iznenađuje. Novi nastavak već u julu 2017.godine. Studio “Twentieth Century Fox” objavio je prvi trejler za film Planeta majmuna – Rat.
U 2017. godini Udruženje eSigurnost organizuje međunarodnu konferenciju ICT Security 2017 od 30. do 31. maja u Hotelu CrownePlaza u Beogradu. Konferencija će se održati po četvrti put u Beogradu.
IZDVAJAMO
Najave

NAJBOLJE APLIKACIJE I IGRE U 2016.- Face Changer 2 

- Lumyer – Photo & Selfie Editor 

- Castbox – Podcast Radio Music 

- Emoji Keyboard Pro 

- MSQRD 

- Pokémon GO 

- Clash Royale 

- Traffic Rider 

- slither.io 

- Dream League Soccer.

 

Facebook je danas najavio da će na društvenoj mreži pokrenuti novu funkciju koja nudi Live video u 360 stepeni.

 

U ovom trenutku samo izdavači će biti u mogućnosti da strimuju u 360 stepeni, a prvi takav video će biti strimovan već danas u Mars Desert Research Station objektu u Juti.

Za Facebook ovo znači dalje proširenje odluke kompanije da se oslanja na virtuelnu realnost. Facebook je matična kompanija Oculusa koji proizvodi Oculus Rift VR kacige virtuelne realnosti. Ovo je očigledno sledeća granica za bežičnu industriju a dodavanje strimovanja u 360 stepeni čini sve zlatnim dobom Live videa, navodi direktor Facebook-a Mark Zakerberg. Uživo video se takođe sprovodi na društvenoj mreži kako bi korisnici na njoj provodili više vremena. Za sada naravno, neće svi korisnici imati pristup Live videu, jer će on biti objavljivan u fazama.

bottom of page