top of page

Laptop zmaj - ASUS GX700

Ovaj laptop može da konkuriše za ''kralja među laptopovima''. U tekstu koji sledi, saznajte i zašto!

Ovaj računar posedujeNVIDIA® GeForce® GTX 980 sa 8GB GDDR5 VRAM grafičku karticu, koja je jedna od najjačih (ako ne i najjača) na tržištu. Sve što zamislite od najnovijih igara, ovaj laptop će bez ikakvih problema podržati. Dakle, zadovoljiće potrebe i onih najzahtevnijih gejmera, ali i onih koji se bave profesionalno obradom videa, zvuka...

Poseduje i moćni Intel® Core™ i7 6820HK procesor koji ima jednu zanimljivu činjenicu -fabrički je otključan multiplikator, tako da je već podešen za overklokovanje. Pored najjače grafičke kartice i jednog od najjačih procesora ovaj računar ima i ostale komponente na veoma visokom nivou - 2 x 512GB SSD u Raid 0 režimu (Windows ih vidi kao jedan disk), čak 64 GB RAM memorije, Full HD IPS ekran, najbolja mrežna i zvučna kartica.

Ali, ono što izdvaja ovaj laptop od ostalih je to da ovaj računar ima vodeno hlađenje! GX700 dolazi sa docking stanicom koja zapravo obezbeđuje vodeno hlađenje (koje je, istina, malo većih dimenzija).

Sigurno se pitate, da ovaj ''zmaj'' sigurno puno i košta. Niste pogrešili! Kod nas ima da se kupi u našim većim prodavnicama tehnike i to po neverovatnoj ceni - nešto više od 4500 evra!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page