top of page

Skener: Samsung Galaxy Note 3

Pomalo ''zaboravljen'' model, jer je dobio već tri generacije naslednika, ali, svakako i danas zaslužuje pažnju. Ovaj model je izašao 2013. godine, a danas još ponegde može da se nađe u prodaji. Predstavljamo Vam neke njegove karakteristike, prednosti i mane.

IZGLED: Što se samog izgleda tiče, sa zadnje strane ima imitaciju kože, koja se pokazala kao veoma korisna, jer telefon ne klizi iz ruke, a s prednje veliki ekran od čak 5,7 inča. Zvučnici mu se nalaze sa donje strane. Sa donje strane, desno, nalazi se i slot sa olovkom, koja je veoma korisna, naročito poslovnim korisnicima. EKRAN: Što se ekrana tiče, mnogi su bili skeptični (čitajući iskustva s neta) za Super AMOLED, međutim, za razliku od nekih modela S serije, definitivno ostavlja bolji utisak. Ima mogućnost prikaza boja u različitim situacijama. Osvetljenje mu je odlično, na Suncu se jasno vidi, samo morate da podesite osvetljenje. Brz odziv touchscrren-a, olovka takođe dobro funkcioniše. KAMERA - Što se kamere tiče, odličan je kvalitet fotografija. Jako kvalitetne slike. Oštrina, ''živopisne'' boje, jako dobar kvalitet. Video je takođe kvalitetan. U uslovima bez osvetljenja, video nije baš najsjajnij, u uslovima slabog i slabijeg osvetljenja je i više nego dobro. Fotografije u uslovima bez osvetljenja su baš kvalitetne. U 4K rezoluciji, telefon pravi odlične snimke. BATERIJA: Što se baterije tiče, ovo mu je možda slabija strana. Ako dosta koristite wi fi, polako se navikavajte da telefon punite 2-3 puta dnevno. Vremenom, baterija malo gubi na kapacitetu, ali, za one koji nameravaju da kupe ovaj matoriji model (ako iko planira), treba istaći to da bateriju najviše ''jede'' internet i igre koje se igraju preko interneta... PEFRORMANSE: Ovako je telefon, brz, stabilan i brzo se odaziva . Ne koči, ne baguje, onda je bio ''zver'' od telefona, ali ni danas nije za ''bacanje'' kada su se pojavili još bolji telefoni, pre svega, jačih performansi.

MEMORIJA: Dolazi uz 16/32 gb, uz mogućnost proširenja, jer ima slot za memorijsku karticu, smeštenu iznad slota za sim karticu. OPŠTI UTISAK: VRLINE: Odlicna zadnja kamera, glasni zvucnici, jako kvalitetne slusalice koje idu uz njega, kvalitet izrade, brz, stabilan (vrhunske performanse). Idealan za citanje (na internetu, knjiga), za igranje igrica, prvenstveno zbog veličine ekrana. Dobar odnos cena-kvalitet. MANE: nema radio (kome treba), baterija nije loša, ali je mogla biti bolja,. Nekome problem moze predstavljati njegova veličina (nije baš pogodan za korišćenje sa jednom rukom, a isto tako, na stavljanje telefona u džep, zaboravite.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page